Sabtu, 8 Mei 2010

gambar selepas konvo di Universiti Islam Madinah.
Abdul Rahman sedang di pangku walidnya hari kedua di hospital Ad Dar Madinah Munawwarah Saudi Arabia.
Abdul Rahman selepas di keluarkan, macam Abang Aie dia lah waktu kecil2.

5 ulasan:

Umma-ali berkata...

Assalamualaikum wrbt,
Abdul Rahman...comelnya, cam Hafizah anak busu pun ada jg rpnya...umminya sihat dah? Tahniah untuk korg berdua...alhamdulillah penantian yg pjg berakhir juga ya...
Konvo dah? Bkn masa mak babah pg umrah nanti ke?

Tanpa Nama berkata...

Salam,
tahniah!kirim salam kat mak uda ye..syoknye..

maryam.

Shaharudin Bin Abdul Aziz berkata...

maryam n umma ali terima kasih banyak, ummu abdul rahman dah ok sikit2, alhamdulillah. cuma malam2 jer kadang2 terjaga2.

konvo tu adalah university yang anjurkan, yang time mak nak datang tu nanti khas pelajar2 malaysia saja, mungkin buat di hotel.

Tanpa Nama berkata...

Salam sha. Tahniah...tengok perancangan Allah swt, kau duduk sana lama2 belajar Allah tak bg anak dulu, dah nak blk baru dpt anak.

Brp berat dia? Kak Azlah kirim salam.

Cute anak kau...nama Abdul Rahman ke, alamak teringat lak pd abg raman keling kat kampung dulu...he he he

Shahril

Shaharudin Bin Abdul Aziz berkata...

abang rahman bilal tu ker?haha dah lama tak jumpa dia.masih ada lgi yer?
Allah maha kuasa, syukur dapat abdul rahman, tak banyak ragam. semalam dia dah botak, umi dia yang botakkan. nanti tengoklah gambar dia.
berat dia 2.9kg.